Bewust Amstelland » Nieuwsbrief » Eerste nieuwsbrief van Bewust Amstelland

Dit is de eerste nieuwsbrief van Bewust Amstelland. Het voelt nog wat onwennig, maar ik weet dat dat nu eenmaal hoort bij het oppakken van nieuwe dingen. Herken jij dat ook? Dat sommige nieuwe dingen als vanzelf gaan en dat je je bij andere dingen ertoe moet zetten? Het voordeel van dat laatste is, dat de voldoening groter is. 

Voorheen was ik mij niet bewust van dit mechanisme, maar sinds ik weet dat het belangrijk is om de uitdagingen (nieuwe dingen) en kennis en vaardigheden (automatische piloot) met elkaar in balans te houden, is het vertrouwen in mijzelf toegenomen en geniet ik weer van de dingen die ik doe. De stress heeft plaatsgemaakt voor de flow en ik kan je verzekeren dat ik mij daar veel prettiger bij voel.

Dat is ook de reden dat ik voor Bewust Amstelland heb gekozen. Bewust in het leven staan en bewuste keuzes maken, leidt tot een evenwichtiger, gezonder en gelukkiger leven. Dat gun ik iedereen.


Go with the flow!

Ruim dertig bewuste ondernemers uit Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Mijdrecht, Vinkeveen en Waverveen hebben zich tot nu toe aangesloten bij Bewust Amstelland. Als coach, mediator, consulent, therapeut, psycholoog, diëtist, counselor, adviseur, healer, organiser, masseur, trainer etc hebben zij een prachtig aanbod, wat meer bekendheid mag krijgen. Want zij maken een evenwichtiger, gezonder en gelukkiger leven mogelijk voor iedereen die daarvoor open staat. Ben jij ook een bewuste ondernemer, kijk dan op Bewust Amstelland of kom naar het OndernemersCafé in Aalsmeer.

Dit zijn de ondernemers die zich al hebben aangesloten bij Bewust Amstelland.

Om zelf te ervaren wat de leden van Bewust Amstelland aanbieden, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en deelgenomen aan een aantal workshops en trainingen.

Zo heb ik bij Henny Hulst gedurende twee seizoenen met veel plezier haar yoga / mindfullnes  lessen gevolgd en heeft Anja de Die mij wegwijs gemaakt in het ondernemerschap middels de NLP principes. Marjon Middelkoop heeft haar kennis over gezonde voeding met mij gedeeld. Bij de workshop 'Krachtig omgaan met kritiek' van Roos Streumer heb ik een effectief handvat aangereikt gekregen en Tess Doucet heeft mij een diepe veld ontspanning doen ervaren. Monika Denes heeft voor de puntjes op de i gezorgd bij mijn pitch en bij Carla van Baarsen heb ik genoten van een 'stilteconcert' met klankschalen. Wat mij betreft volgen er nog veel meer van deze ervaringen, want positieve ervaringen smaken altijd naar meer.

Dit is de agenda van Bewust Amstelland. Zit er iets voor je bij?

Carla Baas Amstelveen en omgeving

Gezonde maaltijd bezorging aan huis
DI 11 aug | 15.00-18.30

Amstelveen en omgeving | Carla Baas
Laat mij op de dinsdag lekker voor je koken! Ik bezorg het bij je thuis. Bestellen kan tot en met zondag 21.30 uur.
Lees verder →

Francisca Burgos Amstelveen

Mindful LATIN Dance fitness lekker dansen IN HET PARK op 1,5m volgens rivm richtlijnen
WO 12 aug | 19.30-20.30

Amstelveen | Francisca Burgos
Dansen helpt je een positieve mindset te houden heerlijk gezond buiten, juist in deze tijd van belang! Geniet van de latingrooves! Ervaar hoe lekker je je voelt na een MLDF les! (o.a. salsa merengue, bachata , reggaeton, afrodance. 1 les gratis :-)
Lees verder →

 Amstelveen

Kom naar het Schinkelbos
WO 12 aug | 07.00-21.00

Amstelveen
IVN Amstelveen heeft iets nieuws bedacht: een beschreven wandeling door het Schinkelbos. Kom naar het Schinkelbos en geniet met volle teugen van datgene wat dit stukje Amsterdamse Bos te bieden heeft.
Lees verder →

 Aalsmeer

Infopunt Aalsmeer en Financieel Café
DO 13 aug | 15.30-17.30

Aalsmeer
Heb je een vraag, maar weet je niet zo goed waar je terecht kunt? Kom dan naar het Infopunt in Aalsmeer. Je kunt zonder afspraak bij ons binnenlopen voor gratis informatie, advies, hulp of gewoon een praatje.
Lees verder →

Gladys Brunings Diemen

YinYoga en meditatie in Diemen
DO 13 aug | 19.30-20.45

Diemen | Gladys Brunings
Yoga en Meditatie in Diemen! Elke donderdag van 19.30 - 20.45 uur in de tuin van Pastorie Diemen.
Lees verder →

Aletta van Oostveen Aalsmeer

Cursus Pilates Basics en Aanpassingen - bijna privéles! 4x
WO 19 aug | 09.15-10.15

Aalsmeer | Aletta van Oostveen
Bij Praktijk YogAletta bieden we beiden aan: privélessen, maar ook small group cursussen: Maximaal 3 deelnemers (tijdens de Covid Maatregelen zelfs 2). Dus bijna privéles! Geef je pilates beoefening een kickstart!
Lees verder →

Aletta van Oostveen Aalsmeer

Yin Yoga Small Group reeks - bijna privéles! 4x
WO 19 aug | 10.45-12.00

Aalsmeer | Aletta van Oostveen
Bij Praktijk YogAletta bieden we beiden aan: privélessen, maar ook small group cursussen: Maximaal 3 deelnemers (tijdens de Covid Maatregelen zelfs 2). Dus bijna privéles! Yinnen is de weg naar binnen
Lees verder →

Britta Boelrijk Nes aan de Amstel (amstelveen)

Workshop Mozaïek
ZA 22 aug | 13.00-16.30

Nes aan de Amstel (amstelveen) | Britta Boelrijk
Ervaar in deze workshop hoe ontspannend en creatief mozaïeken is. (Her)ontdek je eigen creativiteit en speel met kleur. Ook zonder ervaring levert dit al snel leuke resultaten op!
Lees verder →

 Uithoorn

Spullen repareren bij het Repair Café Uithoorn Buurtnest
WO 02 sep | 13.00-16.00

Uithoorn
Samen repareren in plaats van ieder voor zich naar het afvalscheidings-depot ! elke 1e en 3e wo vd maand
Lees verder →

Josta Kolkman Amsterdam

Weekend Retreat Mindfulness (MBSR) Summer Course
VR 04 sep | 10.00-16.00

Amsterdam | Josta Kolkman
Een weekend voor jezelf, waarin je onder deskundige begeleiding ruimte maakt voor vertragen, stilte en bewustwording? Je krijgt inzicht in (automatische) gedachte- en gedragspatronen en compassie. Wees welkom op onze Mindfulness Summer Course!
Lees verder →

Rob de Werker Amstelveen

Repair Café in De Meent
ZA 05 sep | 11.00-14.00

Amstelveen | Rob de Werker
Bij het Repair Café kan je terecht om je koffiezetapparaat, stofzuiger en allerlei andere spullen die het niet meer doen, te laten repareren door vrijwilligers. Onder het genot van een kop koffie en een praatje worden de spullen (samen) gerepareerd.
Lees verder →

Lydia Looije Amstelveen

maandelijkse meditatieochtend
ZO 06 sep | 10.00-12.00

Amstelveen | Lydia Looije
Elke maandelijkse meditatieochtend bestaat uit het afstemmen op jezelf en het eventuele thema, zingen van mantra’s, een geleide of adem of stilte meditatie en een klankschaal, gong beleving.
Lees verder →

Mercedes Sharrocks Aalsmeer

Beginners Cursus Intuïtieve Ontwikkeling en Mediumschap op de woensdagavond
WO 09 sep | 20.00-22.00

Aalsmeer | Mercedes Sharrocks
In deze cursus leer je je intuïtie en mediamieke vermogens weer te ontdekken en te versterken.
Lees verder →

Mercedes Sharrocks Aalsmeer

Jaaropleiding Intuïtieve Ontwikkeling & Mediumschap 2020/2021
ZA 12 sep | 10.00-16.30

Aalsmeer | Mercedes Sharrocks
Wil je graag je  Intuïtie verder trainen en spiritueel ontwikkelen door met de Spirituele Wereld te  leren communiceren en te werken? Wil je graag je leven verbeteren en veranderen?
Lees verder →

 Uithoorn

Spullen repareren bij het Repair Café Uithoorn Buurtnest
WO 16 sep | 13.00-16.00

Uithoorn
Samen repareren in plaats van ieder voor zich naar het afvalscheidings-depot !
Lees verder →

Lydia Looije Amstelveen

(Tweede jaargang) Jaartraining met opstellingen 'de kracht van je eigen ruimte'
ZA 03 okt | 12.30-17.30

Amstelveen | Lydia Looije
Dit is een onderzoek naar je eigen levensweg en de invloed van je familieveld. Wat zich normaal van binnen in je afspeelt wordt via ons werk naar buiten zichtbaar gemaakt waarop je leert waarnemen zodat je je ertoe kunt gaan verhouden.
Lees verder →

 Diemen e.o.

Dag van de Stilte
ZO 25 okt | 08.00-22.00

Diemen e.o.
Stilte is universeel.Zij is van niemand en van ons allemaal. Zij verbindt mensen met elkaar,ongeacht cultuur, religie of politieke overtuiging.
Lees verder →

Anne Marie van Leent

Coördinator  Bewust Amstelland


​info@bewustamstelland.nl
www.bewustamstelland.nl

 

##beste_naam##

Bedankt voor je interesse 

en graag tot ziens!