Onze voorwaarden

Onze voorwaarden

 

Als je het netwerk Bewust Amstelland net zo leuk én belangrijk vindt als wij en je bent enthousiast over onze missie dan ben je van harte welkom om je aan te melden als lid.

 

Delen is vermenigvuldigen

Als je je aansluit, gaan we er vanuit dat je Bewust Amstelland ook onder de aandacht brengt bij jouw netwerk, bijvoorbeeld door het plaatsen van onze banner "Aangesloten bij Bewust Amstelland" op de homepage of contactpagina van je website en via je nieuwsbrief, mailcontacten en social media.

 

Aanmelden om lid te worden

Deelname aan het netwerk staat open voor alle bewuste ondernemers in de regio Amstelland die een bijdrage willen leveren aan een gezonder, bewuster en duurzamer Amstelland. Nieuwe leden melden zich aan via het online inschrijfformulier. Vervolgens zal de coördinator van het netwerk de aanmelding verwerken.


Voorwaarden

Voor deelname gelden onderstaande voorwaarden:

 • Je bent enthousiast over de visie en missie van Bewust Amstelland en je bedrijf past daarin.
 • Je hebt minimaal een jaar werkervaring op het gebied van bewustwording, gezondheid, welzijn, duurzaamheid en/of maatschappelijk ondernemen.
 • Je bedrijf is in principe gevestigd in de regio Amstelland.
 • Je bent bij voorkeur ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
 • Lever je producten, dan vinden we het belangrijk dat deze producten (of een deel ervan) duurzaam geproduceerd worden of bijdragen aan een duurzaam gebruik.

Toelating

De coördinator van Netwerk Bewust Amstelland beoordeelt iedere aanmelding van een nieuw lid op grond van bovenstaande criteria. Bij twijfel over toelating nemen we contact met je op. Uitzonderingen en afwijkingen op deze criteria zijn ter beoordeling van de coördinator.

Het staat Bewust Amstelland vrij om een praktijk of bedrijf niet toe te laten of te royeren als lid.

 

Criteria voor agenda activiteiten

Vermeldingen van activiteiten in de agenda dienen te voldoen aan de volgende criteria:

 • Bij alle lezingen, trainingen, workshops en andere activiteiten ligt de focus in ruime zin op bewustwording, duurzaamheid, veranderingsprocessen, ontwikkeling en/of gezondheid.
 • Je kunt alleen activiteiten vermelden die door jou zelf gegeven of georganiseerd worden in de regio Amstelland.
 • Iedere aanmelding van een activiteit wordt beoordeeld door de coördinator van het netwerk Bewust Amstelland op grond van bovenstaande criteria. Het staat de coördinator vrij om een activiteit niet toe te laten op, of te verwijderen van de website.

 

Abonnementen
 • Je sluit een abonnement af voor de duur van 1 jaar (vanaf de datum dat je lidmaatschap is goedgekeurd).
 • Na elk jaar verlengen we je abonnement automatisch met een jaar tenzij je het abonnement hebt opgezegd.
 • De opzegtermijn bedraagt 2 weken. Opzeggen van je abonnement kan per mail aan de coördinator of in het deelnemer gedeelte van de site.
 • Je ontvangt eens per jaar een factuur voor de verlenging van je abonnement.
 • De betaaltermijn voor de factuur is maximaal 15 dagen.
 • Als je de factuur niet op tijd betaalt, word je abonnement tijdelijk op non-actief gezet, tot je alsnog hebt betaald. Na 60 dagen zijn wij genoodzaakt om € 10 op te tellen bij de oorspronkelijke factuur, als tegemoetkoming in de administratiekosten. Na 120 dagen wordt je profiel verwijderd.
 • Uitbreiding van je abonnement is ook tussentijds altijd mogelijk. Je krijgt hiervan dan een nieuwe factuur.
 • Een reeds betaald abonnement wordt niet teruggestort.

Lees verder over de tarieven

Wil je lid worden? Schrijf je in!

Meer informatie nodig? Neem contact op met Anne Marie

Acupunctuur Astrologie Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Healing en reading Horeca & Catering Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Professional organizer Reiki en magnetiseren Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Vasten en reinigen Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Zelfrealisatie
Bewust Amstelland
Bewust Amstelland

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!