kindercoach | Aalsmeer

We zien onze kinderen het liefst blij en vol zelfvertrouwen door het leven gaan. Toch kan het gebeuren dat u of uw kind merkt dat het wat minder goed gaat. Dit kan het geval zijn in het gezin, op school of in de contacten met andere kinderen. Uw kind gedraagt zich anders dan voorheen. Het is sneller boos, bang, verdrietig. Of het is heel stilletjes en trekt zich terug in zichzelf. Als kindercoach begeleid ik uw kind in het zoeken naar oplossingen voor haar of zijn probleem. We bespreken wat de mogelijkheden zijn, waar hun kracht ligt en vooral wat ze zelf willen leren om het probleem op te kunnen lossen.

Over Marjanne Roodenburg | Aalsmeer

Sinds 3 jaar ben ik werkzaam als kindercoach. Ik ben hiermee gestart in het basisonderwijs, waar ik 15 jaar als leerkracht heb gewerkt. Als juf maakte ik vele kinderen mee. Ieder kind had zijn eigen verhaal.

Ik voelde me sterk verbonden met hen, waar het verhaal scherpe kantjes had en het kind vastliep in zijn ontwikkeling. Soms stagneerde het leren, soms het sociaal-emotionele deel van het kind. Vaak ook beide.

Als kindercoach ga ik, samen met het kind, op zoek naar antwoorden en oplossingen om die scherpe kantjes zachter te maken.

Ouders zijn in dit proces minstens zo belangrijk. Hen begeleid ik in hun vragen en zorgen over hun kind.

Het is prachtig om te zien dat kinderen én ouders opgelucht en vol vertrouwen weer zelf verder kunnen na een coachtraject!

 

 

 

 


Foto 1 Marjanne Roodenburg Foto 2 Marjanne Roodenburg Klik om te vergroten

Marjanne Roodenburg-Kindercoach
Marjanne Roodenburg


Professionals in de categorie Coaching - Kindercoaching

Acupunctuur Astrologie Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Healing en reading Horeca & Catering Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Professional organizer Reiki en magnetiseren Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Vasten en reinigen Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Zelfrealisatie
Bewust Amstelland
Bewust Amstelland

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!