Simone Loos - praktijk voor persoonlijke groei en energie | Aalsmeer

Ieder van ons heeft eigen kwaliteiten en karakteristieken, maar ook een eigen verhaal en eigen ervaringen. Het is mijn passie om samen te ontdekken wat je belemmert en wat er voor jou nodig is opdat je weer in je kracht en vertrouwen kunt zijn. Dit kan zowel over vragen in je privéleven als in je werk gaan. In elk mens is ook een deel, dat wij ons niet bewust zijn, maar dat wel ongemerkt aanwezig is in ons handelen en onze reacties. Inzicht in dit deel van onze persoonlijkheid geeft ons nieuwe inzichten en mogelijkheden. Je kunt bij mij terecht voor holistisch energetische therapie, hervinden van je energiebalans, levens-(loop)baan-trajecten, mindfulness, workshops over thema's m.b.t. persoonlijke groei, thema-reading en healing. 

Ervaringsgerichte werkwijze. Ik werk ervaringsgericht. Dit betekent kort gezegd: eerder doen dan praten. Zowel op een naar binnen gerichte manier met visualisatie, als op een actieve en dynamische manier word je op een betrokken en persoonlijke manier uitgenodigd je binnenwereld te verkennen en te onderzoeken. Deze aanpak geeft de mogelijkheid dichtbij je eigen inzichten te komen, oude patronen, die je blokkeren los te laten en ruimte te maken voor nieuw. Je gaat vormgeven aan wat je werkelijk wilt. Vervolgens onderzoeken we hoe dit praktisch in je dagelijks leven vorm kan krijgen en hoe je daarbij bij jezelf en in je hart kunt blijven. In de ervaringsgerichte aanpak vinden we door middel van beeld, visualisatie, expressie en stem toegang tot onze kern en opent zich ook de weg naar bezieling en hart.

Over Simone Loos | Aalsmeer

Sinds 2007, na het afronden in dit jaar van de opleiding tot readerCoach bij het Essence College te Bodegraven werk ik vanuit mijn eigen praktijk als coach en trainer.

In 2012 volgde ik de opleiding Medische Basiskennis en Psychopathologie en heb ik mij aangesloten bij de beroepsvereniging BHET. Van 1998 tot 20volgde  ik beroepsopleidingen tot healer en reader en de specialisaties geboorte, leven & dood & thema-reading bij het Centrum voor Leven en Intuitie te Utrecht.
Sinds 2012 ben ik gecerticificeerd als Mindfulnesstrainer.
Het CRKBO heeft mij erkend en geregistreerd als trainer/docent kort beroepsonderwijs.

Regelmatig volg ik cursussen over de energie van de oorspronkelijke menselijke stem aan het Roy Hart Theater in Frankrijk en cursussen m.b.t. thema's als het Innerlijke Clown & Zelfontplooiing, met als doel de energie van positieve, speelse en creatieve werkvormente te kunnen inzetten voor het persoonlijke ontwikkelingsproces.

Sinds 2008 werk ik met Maurice Willems aan de integratie van het intuitieve energiewerk en het stem- & expressiewerk met het gedachtegoed van de Creatiespiraal (de natuurlijke weg van wens tot werkelijkheid) en De Ontknooping van Marinus Knoope. Dit heeft inmiddels geleidt tot de ontwikkeling van de methodiek Roots & Wings.Vanaf 2007 t/m dec. 2011 was ik nauw betrokken bij de begeleiding van netwerkgroepen van het UWV voor hoger opgeleide werkzoekenden. Vanuit ervaringen met deze groepen en op basis van het Levensloopbaan-programma van Eva de Waardt, de Creatiespiraal (de weg van wens naar werkelijkheid) van M. Knoope en de Creatieve Aanpak van R.N. Bollens ontwikkelde ik een programma voor loopbaan-begeleiding, waarin het accent ligt op het helder krijgen van je eigen wens en doel en je oorspronkelijke en natuurlijke kwaliteiten welke effectief in de een nieuwe of andere loopbaan ingezet kunnen worden.


Foto 1 Simone Loos Klik om te vergroten

Simone Loos Coaching en Training - hart en ziel voor leven en werk
Simone Loos


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Acupunctuur Astrologie Body Stress Release Bouwen en Wonen Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Professional organizer Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Vasten en reinigen Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amstelland