Life Coach | Personal Coach | Creatief Coach | NLP Coach | noloc erkend | Nes aan de Amstel (Amstelveen)

  • Wil je een goede balans vinden tussen je werk en je privéleven?
  • Je zelfvertrouwen vergroten en meer leven vanuit je eigen authenticiteit?
  • Wil je graag je (verborgen) talenten (her)ontdekken en/of verder ontwikkelen
  • Je relaties verbeteren of jóuw levenspad ontdekken?

Bij Personal (Life) Coachting staat het vergroten van je persoonlijke effectiviteit centraal. Je krijgt meer inzicht in wat je denkt, voelt en doet. Hierdoor krijg je meer grip op je eigen handelen en ben je beter in staat om datgene wat je wilt te bereiken.

Gemiddeld genomen en afhankelijk van je coachvraag, neemt een coachtraject zo'n 8 sessies in beslag. Iedere sessie duurt ongeveer 1 a 1,5 uur.

De Enneagram kleurentest maakt standaard deel uit van het coachtraject. Deze test geeft een goed beeld van jouw belangrijke drijfveren. Je krijgt hiermee meer inzicht in jezelf en daarnaast biedt de uitkomst ondersteuning bij het maken van keuzes en het bepalen van doelen. 

Optioneel kun je ook voor kiezen om gebruik te maken van je Geboortehoroscoop tijdens het coachen. Je geboortehoroscoop is een prachtig instrument om jezelf te (her)ontdekken en wellicht op een andere manier te leren kennen. Het geeft inzicht in je talenten en vaardigheden en  thema's waar je, wellicht zonder het je altijd bewust te zijn, steeds weer tegen aan loopt. Vanuit jouw coachvraag zoomen we in op wat jouw horoscoop in potentie te bieden heeft, onderzoek je dat wat voor jou bekend & eigen is en kijk je naar dat wat je in aanleg hebt en graag verder wilt ontwikkelen.

Over Britta Boelrijk | Nes aan de Amstel (Amstelveen)

Mijn naam is Britta Boelrijk (1972).
Als personal-, loopbaan coach, en trainer begeleid en inspireer ik je graag bij jouw persoonlijke ontwikkeling rondom werk en persoonlijk leven.

Mijn manier van coachen kenmerkt zich doordat ik mijn praktische en nuchtere insteek combineer met mijn spirituele en creatieve kant. Ik krijg van cliënten vaak terug dat ik sensitief ben, goed kan luisteren, makkelijk verbanden leg en snel tot de kern kan komen.

Ik ben gediplomeerd Life en Loopbaan Coach, NLP Master en heb daarnaast een afgeronde opleiding in de Astrologie (4 jaar) Jungiaanse Psychologie (3 jaar) in het Sjamanisme (Sjamanistisch Healer I).

Creativiteit neemt bij mij een belangrijke plek in tijdens het coachen. Creativiteit als het gaat om op andere manieren naar jezelf durven kijken door open te staan voor andere invalshoeken, nieuwe mogelijkheden creëren of het ontdekken van nieuwe onontgonnen terreinen. Daarnaast betekent creativiteit wat mij betreft ook regelmatig zonder vooropgezet plan creëren dmv de kwast, pen, of potlood.

Vanuit mijn kennis met het Sjamanisme en de Jungiaanse Psychologie ervaar ik iedere keer weer hoe belangrijk het is om tijdens het coachen gebruik te maken van visualiseren, schilderen, tekenen, schrijven en ook energetisch en lichaamsgericht te werken. Prachtige methodieken, gericht op het aanspreken van je onbewuste, die vaak op een dieper niveau doorwerken en mede bijdragen dat thema’s die een rol spelen bij het vervullen van de coachvraag in een ander perspectief komen te staan.

Naast het coachen organiseer ik regelmatig creatieve workshops die in het kader van persoonlijke ontwikkeling staan.


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Acupunctuur Astrologie Body Stress Release Bouwen en Wonen Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Vasten en reinigen Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amstelland