Loopbaan Coach | Burn-out Coach | Creatief Coach | NLP Coach | noloc erkend | Nes aan de Amstel (amstelveen)

  • Je wilt nieuwe mogelijkheden ontdekken op het gebied van werk.
  • Je wilt graag onderzoeken welke baan beter bij je past, je meer uitdaging geeft.
  • Je loopt steeds tegen soortgelijke problemen aan en wilt dingen anders doen, maar hoe?
  • Je hebt behoefte aan het vinden van een goede balans tussen werk/gezin en je eigen ontwikkeling.
  • Wil je graag je talenten (her)ontdekken en/of verder ontwikkelen

Een Loopbaan coachtraject geeft inzicht in jouw drijfveren, persoonlijke loopbaanwaarden, talenten & vaardigheden. Je gaat herkennen welke mogelijke overtuigingen je nu weerhouden om stappen te zetten in je carrière.

Gemiddeld genomen en afhankelijk van je coachvraag, neemt een coachtraject zo'n 8 sessies in beslag. Iedere sessie duurt ongeveer 1 a 1,5 uur.

De Enneagram kleurentest maakt standaard deel uit van het coachtraject. Deze test geeft een goed beeld van jouw belangrijke drijfveren. Je krijgt meer inzicht in jezelf waardoor je beter keuzes kunt maakt en doelen bepalen. 

Optioneel kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van je geboortehoroscoop tijdens het coachen. Je geboortehoroscoop is een prachtig instrument om jezelf te (her)ontdekken en wellicht op een andere manier te leren kennen. Het geeft inzicht in je talenten en vaardigheden en  thema's waar je, wellicht zonder het je altijd bewust te zijn, steeds weer tegen aan loopt. Vanuit jouw coachvraag zoomen we in op wat jouw horoscoop in potentie te bieden heeft, onderzoek je dat wat voor jou bekend & eigen is en kijk je naar dat wat je in aanleg hebt en graag verder wilt ontwikkelen.

Over Britta Boelrijk | Nes aan de Amstel (amstelveen)

Mijn naam is Britta Boelrijk (1972).
Als personal-, loopbaan coach, en trainer begeleid en inspireer ik je graag bij jouw persoonlijke ontwikkeling rondom werk en persoonlijk leven.

Mijn manier van coachen kenmerkt zich doordat ik mijn praktische en nuchtere insteek combineer met mijn spirituele en creatieve kant. Ik krijg van cliënten vaak terug dat ik sensitief ben, goed kan luisteren, makkelijk verbanden leg en snel tot de kern kan komen.

Ik ben gediplomeerd Life en Loopbaan Coach, NLP Master en heb daarnaast een afgeronde opleiding in de Astrologie (4 jaar) Jungiaanse Psychologie (3 jaar) in het Sjamanisme (Sjamanistisch Healer I & II).

Creativiteit neemt bij mij een belangrijke plek in tijdens het coachen. Creativiteit als het gaat om op andere manieren naar jezelf durven kijken door open te staan voor andere invalshoeken, nieuwe mogelijkheden creëren of het ontdekken van nieuwe onontgonnen terreinen. Daarnaast betekent creativiteit wat mij betreft ook regelmatig zonder vooropgezet plan creëren dmv de kwast, pen, of potlood.

Vanuit mijn kennis met het Sjamanisme en de Jungiaanse Psychologie merk ik hoe belangrijk het is om tijdens het coachen gebruik te maken van visualiseren, schilderen, tekenen, schrijven en ook energetisch en lichaamsgericht te werken. Prachtige methodieken, gericht op het aanspreken van je onbewuste, die vaak op een dieper niveau doorwerken en mede bijdragen dat thema’s die een rol spelen bij het vervullen van de coachvraag in een ander perspectief komen te staan.

Naast het coachen organiseer ik regelmatig creatieve workshops die in het kader van persoonlijke ontwikkeling staan.

Agenda Creatief in Coachen

maart 2020

Workshop Intuïtief Schilderen (avond)

DO 05 mrt 19.00 uurCreativiteitworkshop
Workshop Intuïtief Schilderen (avond)

Nieuwsgierig of Intuïtief Schilderen iets voor je is? Dan is deze avond workshop iets voor jou! Met een geleide meditatie en speciaal uitgekozen muziek mag je je creativiteit (her)ontdekken en met verf tot uiting brengen.
Creatief in Coachen
Britta BoelrijkNes aan de Amstel
Workshop Intuïtief Schilderen (middag)

ZA 21 mrt 13.30 uurCreativiteitworkshop
Workshop Intuïtief Schilderen (middag)

Nieuwsgierig of Intuïtief Schilderen iets voor je is? Dan is deze workshop iets voor jou! Met een geleide meditatie en speciaal uitgekozen muziek mag je je creativiteit (her)ontdekken en met verf tot uiting brengen.
Creatief in Coachen
Britta BoelrijkNes aan de Amstel
Workshop Mozaïek

ZA 28 mrt 13.00 uurCreativiteitworkshop
Workshop Mozaïek

Ervaar in deze workshop mozaïek hoe ontspannend en creatief mozaïeken is. (Her)ontdek je eigen creativiteit en speel met kleur. Ook zonder ervaring levert het al snel leuke resultaten op!
Creatief in Coachen
Britta BoelrijkNes aan de Amstel

april 2020

Workshop Intuïtief Schilderen

VR 03 apr 10.30 uurCreativiteitworkshop
Workshop Intuïtief Schilderen

Volop genieten van je eigen creativiteit dat staat centraal in de workshop Intuïtief schilderen. Met een geleide meditatie en speciaal uitgekozen muziek mag je deze dag het lentegevoel in jezelf volop met kleur tot uiting brengen.
Creatief in Coachen
Britta BoelrijkNes aan de Amstel

mei 2020

Workshop Maak kennis met Astrologie | Aan de slag met je geboortehoroscoop

DO 14 mei 19.00 uurAstrologiecursus
Workshop Maak kennis met Astrologie | Aan de slag met je geboortehoroscoop

Altijd al nieuwsgierig geweest naar wat Astrologie eigenlijk is? Wat je er mee kunt? Ben je benieuwd hoe jouw horoscoop eruit ziet en wat je eruit kunt halen? Schuif dan bij mij aan tafel! Kennis van astrologie is niet vereist!
Creatief in Coachen
Britta BoelrijkNes aan de Amstel
Workshop Intuïtief Schilderen

ZA 16 mei 10.30 uurCreativiteitworkshop
Workshop Intuïtief Schilderen

Volop genieten van je eigen creativiteit dat staat centraal in de workshop Intuïtief schilderen. Met geleide meditaties en speciaal uitgekozen muziek ga je deze dag dmv kwast en verf het kind in jezelf spelenderwijs (her)ontdekken.
Creatief in Coachen
Britta BoelrijkNes aan de Amstel

Professionals in de categorie Coaching - Loopbaancoaching

Acupunctuur Astrologie Body Stress Release Bouwen en Wonen Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Professional organizer Reiki en magnetiseren Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Vasten en reinigen Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amstelland
Bewust Amstelland

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!