Tides massage | Aalsmeer

Massage wordt al eeuwen gebruikt om te ontspannen. Maar je hebt er ook echt baat bij. Spieren, huid en bloedsomloop worden gestimuleerd. Je wordt uitgenodigd om je bewust te worden hoe het met jou gaat. Zijn er klachten? Een klacht kan een signaalfunctie hebben. Door massage en dus door aanraking komt er ruimte voor bewustwording. Holistisch wil zeggen 'heel'. Er is aandacht voor het geheel en niet alleen voor een klacht of een stukje van je lichaam. We zien dat alles met elkaar in verbinding staat en ook elkaar beinvloedt. Lichaam en geest onlosmakelijk verbonden. Er is zonder oordeel, aandacht voor de hele mens!

Hotstone is massage met warme basalt stenen. Basalt is een ijzerhoudend, vulkanisch gesteente. De stenen houden hierdoor de warmte goed vast. Eb en vloed maakten de stenen glad, rond en wat plat. Ik masseer met de stenen en leg ze op delen van het lichaam. Dit geeft een aangename warmte en een diepe ontspanning. Hierdoor doen de stenen en mijn handen gelijktijdig hun werk.

Cupping is een prettige behandeling om te ontvangen omdat er geen grote kracht naar binnen toe gegeven wordt, maar het weefsel rustig opgetild wordt. Effectief op pijnklachten, stijfheid, vermoeidheid en verklevingen. Na een behandeling voel je je ontspannen, soepel en energiek.

 

Over Marianne de Vries | Aalsmeer

Tides Massage gaat over beweging. Beweging net als de getijden van de zee. Zo is ook het leven, altijd in beweging, soms rustig en dan weer met hoge woeste golven. In de beweging van het leven is het fijn om even stil te staan en je te realiseren hoe het met jou is.

Als holistisch massage therapeut geef ik therapeutische massages. Door aanraking kun je mensen dichter bij zichzelf laten komen. In de hectiek van het leven is het soms lastig om te voelen hoe het met je is. De ontspanning die een massage je geeft kan je veel vertellen daarover.

In massages werk ik hoofdzakelijk met mijn handen. Ook werk ik graag met hotstone en met flexibele cupping om op een andere manier weefsels en spieren uit te nodigen te ontspannen. Dit alles natuurlijk in overleg.

Ik nodig je uit om eens te voelen hoe het met je is!


Foto 1 Marianne de Vries Klik om te vergroten

Tides Massage
Marianne de Vries


Professionals in de categorie Massage

Acupunctuur Astrologie Body Stress Release Bouwen en Wonen Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Healing en reading Horeca & Catering Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Professional organizer Reiki en magnetiseren Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Vasten en reinigen Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga Zelfrealisatie
Bewust Amstelland
Bewust Amstelland

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!