Nhowmediation Mediation, Conflictbemiddeling, Conflicthantering | Vinkeveen

Samen leven is niet altijd makkelijk. 

Heb jij steeds minder zin om naar je werk te gaan, want je hebt een conflict met je collega of leidinggevende. Is er binnen de familie ruzie over de erfenis?
Je wilt scheiden. Je bent onlangs gescheiden, maar het lukt niet om overeenstemming te bereiken over de zorg van de kinderen.
Heb je een verschil van mening met de gemeente, een bedrijf of instelling?

Specialisatie Familiemediation Scheidingsmediation

Scheiden is Maatwerk.Samen in goed overleg bepalen hoe de zaken geregeld worden, Een mediator helpt je verder te kijken na de scheiding. Op het moment van scheiden staat je hoofd er niet naar om aan alle gevolgen te denken.

Consequenties merk je pas veel later en dan is het meestal te laat. Met behulp van mediation komen jullie samen tot een duurzame oplossing.

Een mediator waakt over je belangen en kijkt naar je persoonlijke situatie. We zoeken samen naar de beste aanpak en oplossingen.

Heb je een verschil van inzicht of is er een conflict ontstaan, neem dan contact op met Nhowmediation. Samen bepalen we of deze zaak geschikt is voor mediation. De gesprekken zijn altijd vertrouwelijk van aard. Onder begeleiding van de mediator wordt geanalyseerd waar de tegengestelde belangen en verwachtingen liggen en hoe je er samen goed uit kunt komen. 

Vragen? Neem vrijblijvend contact op.

Over Natasja Huisman | Vinkeveen

Ik ben Natasja Huisman. Ik ben Mediator, Conflictcoach, Trainer en Ondernemer.

Dagelijks daag ik mezelf en anderen uit om buiten de kaders te denken en te stappen. Grenzen te verleggen. Ik doe dat met veel enthousiasme en doortastendheid. Hierdoor dring ik snel door tot de kern. Ik help mensen hun eigen talenten te ontdekken en daardoor te helpen hun persoonlijke- en werkleven te ontwikkelen Mijn werkwijze kenmerkt zich als energiek, enthousiast, klantgericht, professioneel, resultaatgericht, overtuigend en betrokken.


Professionals in de categorie Mediation

Acupunctuur Administratieve dienstverlening Astrologie Bouwen en Wonen Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Fysiotherapie Healing en reading Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Vasten en reinigen Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amstelland

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amstelland