Anugrah - mind and meditation | Diemen

In de asana's van yin yoga vind je lichaam en je geest zowel rust als onrust. Deze onrust voelen, accepteren en soms begrijpen brengt juist rust hoe tegenstrijdig dat ook klinkt.

Vanaf januari geef ik elke 2 weken een gecombineerde yoga/ meditatie sessie in De Pastorie in Diemen op zondagochtend en een aantal workshops mediteren waarbij een bepaalde meditatievorm meer aandacht zal krijgen.   

Over Gladys Brunings | Diemen

Ik ben moeder van 2 tieners, ondernemer sinds 2012 en vervul nog vele andere rollen. Ik ben graag buiten en het liefst in de buurt van het strand, vooral wanneer het -3 graden is, het sneeuwt en de zon schijnt. Ik houd van tai chi en yoga maar ook van hardlopen en boksen.

Ik drink liters kruidenthee maar ook zwarte koffie. Een wijntje bij de uitgebreide warme lunch is welkom, maar een seizoensbiertje mag ook.

Ik houd van festivals en gezelligheid maar ook van afzondering en rust. Ik heb werkervaring opgedaan en opleidingen gevolgd op het gebied van HR, gezondheidsmanagement en coaching.

Soms raak je jezelf een beetje kwijt en heb je behoefte aan begeleiding om (weer) in balans te komen.

Voel je dan welkom om een afspraak te maken.

 


Foto 1 Gladys Brunings Foto 3 Gladys Brunings Foto 4 Gladys Brunings Foto 5 Gladys Brunings Klik om te vergroten

Anugrah - mind and meditation
Gladys Brunings


Professionals in de categorie Meditatie

Acupunctuur Astrologie Body Stress Release Bouwen en Wonen Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Professional organizer Reiki en magnetiseren Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Vasten en reinigen Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amstelland
Bewust Amstelland

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!