Authentiek en ontspannen jezelf zijn | Diemen

Heb jij ook het gevoel dat je in het leven continue aan het jongleren bent?

Je loopt rond met het gevoel dat je klem zit in de tijd met alle to-do's. Stilzitten is moeilijk omdat je wel genoeg dingen kunt verzinnen die je ook zou kunnen doen!

Ik kom vaak mensen tegen die hier mee worstelen. Je bent hier dus echt niet de enige in!

Hoe zou het zijn als je gaat ervaren dat je zelf meer aan het roer staat van je leven? Dat je niet meer zoveel ‘moet’ van jezelf en overal ‘ja’ op zegt; dat je even rustig op de bank kunt zitten zonder op te springen voor die mand met schone was?

Dit is iets waarbij ik jou kan helpen. Ik kan je leren om dat ‘moeten’ beter los te laten. Om de moed te ontwikkelen om ’nee’ te zeggen tegen taken en activiteiten, zodat je ook gewoon eens lekker een boek kunt lezen in de zon; tijd maakt om een lekkere taart te bakken of voor het kijken naar je favoriete serie.

Je hoofd gaat niet meer met je op hol en je hebt meer energie omdat je de dingen doet die jij écht wilt doen en waar je blij van wordt. En je schouders? Die kunnen daardoor fijn een stuk zakken.

Over Josta Kolkman | Diemen

Tijdens een roerige periode in mijn leven, ben ik in aanraking gekomen met mindfulness. In de periode van zelf oefenen en veel struikelen, begon ik langzaam te ervaren dat ik meer ruimte kreeg in mijn gevoel en denken. De zware en turbulente omstandigheden waren er nog steeds maar ik ging er anders mee om. 

Naast mindfulness heb ik veel dingen onderzocht en ervaren in mijn persoonlijke ontwikkelingsreis. Ik leerde daardoor datgene wat ik onprettig vond aanvaarden en dragen, vanuit een gevoel van herkenning in waar wij allen als mensen mee worstelen. Ik ontwikkelde mezelf tot de ervaren trainer en coach die ik nu ben. Met veel plezier en vertrouwen begeleid ik nu druktemakers om minder van zichzelf te moeten en meer rust in hun hoofd en agenda te krijgen.

Wat ik belangrijk vind is om anderen te laten voelen dat ze volledig zichzelf mogen zijn bij mij. Als je niets hoeft weg te houden, kun je namelijk nieuwe stukken in jezelf te ontdekken. Mijn kracht is rust en ruimte bieden, met aandacht. Dat betekent overigens niet dat mijn trainingen en retraites altijd bloedserieus zijn. Een goede grap, samen lachen, lichtheid horen er wat mij betreft net zo goed bij. Wat ik mensen mee wil geven, en wat ook lukt, is om gemakkelijker keuzes te maken die gebaseerd zijn op zelfzorg en verbinding. En dat helpt hen met meer plezier en ontspanning in het leven te staan.


Foto 1 Josta Kolkman Foto 3 Josta Kolkman Foto 5 Josta Kolkman Foto 6 Josta Kolkman Klik om te vergroten

Unplug
Josta Kolkman


Professionals in de categorie Mindfulness & Compassie

Acupunctuur Astrologie Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Healing en reading Horeca & Catering Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Professional organizer Reiki en magnetiseren Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Vasten en reinigen Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Zelfrealisatie
Bewust Amstelland
Bewust Amstelland

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!