mijn verhaal vertellen | Amstelveen en omgeving

Ken jij dat gevoel? Je wilt graag je verhaal vertellen, maar je weet niet aan wie.

Wat fijn is het dan als er iemand is die alle tijd voor je heeft, luistert naar wat je vertelt en zich kan invoelen in je verhaal. Graag wil ik die persoon voor je zijn. Aan mij kun je je verhaal vertellen, het maakt niet uit waar het over gaat.

Je kan met een geheim rondlopen dat je toch graag aan iemand wil vertellen. Je kan een traumatische gebeurtenis of een bijzonder moment met mij delen. Verdriet, teleurstelling, boosheid, vreugde of welke andere emotie dan ook, je kunt met alles bij mij terecht. Alles is mogelijk, als jij je daar goed bij voelt. Ik oordeel niet.

Het vertellen van je verhaal lucht op, het bevrijdt. Uitgesproken woorden geven een verhaal een plek. Je wordt gehoord, gezien en serieus genomen. Je kan je verhaal loslaten, je voelt je lichter, het verhaal glijdt van je schouders, de aarde in. De aarde heeft daar alle ruimte voor. De natuur heelt, het helpt je te aarden en je balans te hervinden. Daarom gaan we wandelen. In de natuur kan je letterlijk en figuurlijk lucht geven aan je verhaal.

 

Over Diny Neplenbroek | Amstelveen en omgeving

Ik ben geboren in het mooie Salland, Overijssel. Als jong meisje al, voelde ik intuïtief aan dat de natuur een grote rijkdom voor ons is. Nu, met 65 jaar levenservaring en als moeder van drie zoons en grootmoeder van twee kleinkinderen, denk ik daar niet anders over.

Met mijn ervaring als ziekenverzorgster, natuurgeneeskundige, yogadocente en uitvaartverzorgster heb ik veel gezien, gehoord en zelf doorgemaakt. Met al die kennis en wijsheid voel ik mij een gezegend mens, en ik wil die levenservaring graag inzetten om anderen verder te helpen op hun weg in het bestaan.


Foto 1 Diny Neplenbroek Klik om te vergroten

Diny Neplenbroek


Professionals in de categorie Coaching - Wandelcoaching

Acupunctuur Astrologie Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Healing en reading Horeca & Catering Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Professional organizer Reiki en magnetiseren Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Vasten en reinigen Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Zelfrealisatie
Bewust Amstelland
Bewust Amstelland

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!