Repair Cafe Uithoorn

Repair Cafe Uithoorn
Uithoorn

Samen repareren? Dat is gezellig en het resultaat is meestal verbluffend. Kom op de woensdagmiddag naar het Repair Café in Uithoorn. Let op, want wij repareren op wisselende locaties.

Stel, U heeft opeens een niet werkende (garantieloze) koffiezetter, of strijkbout , of andere zaken waar U advies over wilt.

Op 2 locaties in Uithoorn, het Buurtnest en het Oude Raadhuis (Geniet ad Amstel) zitten een aantal vrijwilligers klaar om dat met U te onderzoeken en zo mogelijk te repareren. Onderdeel vervangen? Als U het de moeite vindt, koopt U het en plaatsen we het samen.

 

Wel weer in de maand juni 2022 aktiviteit, juli en aug vakantie, september weer hopelijk starten in de Nieuwe Scheg ipv Buurtnest en Ponderosa.

Houd onze website in de gaten voor de actuele stand van zaken!

Over Repair Cafe Uithoorn

10 vrijwilligers uit Uithoorn e.o. zetten zich maar liefst drie woensdagmiddagen per maand in om uw kapotte spullen te repareren. Is de garantietermijn verstreken? Of kunt u om wat voor reden dan ook geen afstand doen van uw koffiezetter, stofzuiger, printer, klok, muziekinstrument oid. Kom ermee naar het Repair Café Uithoorn en wij doen ons best om het met u te repareren. 


Repair Cafe Uithoorn

Jan Bruning


Uithoorn

Repair Cafe Uithoorn