Intuïtief Schilderen

Creatief in Coachen
Nes aan de Amstel (Amstelveen)

Workshop Intuïtief Schilderen | Bewust worden wat je onbewust al weet

Schilderen zonder doel en nieuwsgierig zijn naar wat zich mag aandienen, dat staat centraal in de workshop Intuïtief Schilderen.
Voor deze workshop hoef je niet creatief te zijn of ervaring te hebben met schilderen.

Nieuwsgierigheid, open staan en een beetje lef, zijn de belangrijkste ingrediënten om je creativiteit te laten stromen.
Niet stil hoeven staan bij hoe het moet of zou moeten, maar gewoon schilderen wat er in je opkomt. Op die manier die voor jou fijn voelt, met kwast, paletmes, spons of wellicht gewoon lekker met je handen.
Je zult merken dat via het schilderen verkennen en ontdekken een bijzondere manier is om te ervaren wat er in je leeft.

Intuïtief Schilderen is een prachtige manier om:

  • Vanuit ontspannenheid rust te ervaren en je te verbinden met het nu.
  • Even uit je hoofd volledig en in het hier en nu te zijn.
  • Je eigen creativiteit te ontdekken en te benutten.
  • Inspiratie op te doen en meer expressie mogelijkheden ontdekken.
  • Meer zelfvertrouwen en lef te ontwikkelen.

Intuïtief schilderen werkt vaak op een onbewust niveau door en kan daarmee ook doorwerken in je dagelijks leven. En hoewel Intuïtief Schilderen sec geen vorm van coachen is, kan het zeker waardevolle inzichten opleveren.

Over Creatief in Coachen

Mijn naam is Britta Boelrijk-van Scheppingen (1972).
Als levens-, loopbaan en burn-out coach begeleid en inspireer ik je graag bij jouw persoonlijke ontwikkeling rondom werk en persoonlijk leven.

Mijn manier van coachen kenmerkt zich doordat ik mijn praktische en nuchtere insteek combineer met mijn spirituele en creatieve kant. Ik krijg van cliënten vaak terug dat ik sensitief ben, goed kan luisteren, makkelijk verbanden leg en snel tot de kern kan komen.

Ik ben gediplomeerd Life en Loopbaan Coach, NLP Master en heb daarnaast een afgeronde opleiding in de Astrologie (4 jaar) Jungiaanse Psychologie (3 jaar) en het Sjamanisme (Sjamanistisch Healer I & II).

Creativiteit neemt bij mij een belangrijke plek in tijdens het coachen. Creativiteit als het gaat om op andere manieren naar jezelf durven kijken door open te staan voor andere invalshoeken, nieuwe mogelijkheden creëren of het ontdekken van nieuwe onontgonnen terreinen. Daarnaast betekent creativiteit wat mij betreft ook regelmatig zonder vooropgezet plan creëren dmv de kwast, pen, of potlood.

Vanuit mijn kennis met het Sjamanisme en de Jungiaanse Psychologie merk ik hoe belangrijk het is om tijdens het coachen gebruik te maken van visualiseren, schilderen, tekenen, schrijven en ook energetisch en lichaamsgericht te werken. Prachtige methodieken, gericht op het aanspreken van je onbewuste, die vaak op een dieper niveau doorwerken en mede bijdragen dat thema’s die een rol spelen bij het vervullen van de coachdoel in een ander perspectief komen te staan.

Naast het coachen organiseer ik regelmatig creatieve workshops die in het kader van persoonlijke ontwikkeling staan.


Creatief in Coachen

Britta Boelrijk

Amsteldijk Zuid 184
1188 VN Nes aan de Amstel (Amstelveen)

Intuïtief Schilderen