kindercoach

Marjanne Roodenburg-Kindercoach
Aalsmeer

Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat je kind weer lekker in z'n vel zit en het binnen jullie gezin weer gezellig is.

We zien onze kinderen het liefst blij en vol zelfvertrouwen door het leven gaan. Toch kan het gebeuren dat u of uw kind merkt dat het wat minder goed gaat. Dit kan het geval zijn in het gezin, op school of in de contacten met andere kinderen. Uw kind gedraagt zich anders dan voorheen. Het is sneller boos, bang, verdrietig. Of het is heel stilletjes en trekt zich terug in zichzelf. Als kindercoach begeleid ik uw kind in het zoeken naar oplossingen voor haar of zijn probleem. We bespreken wat de mogelijkheden zijn, waar hun kracht ligt en vooral wat ze zelf willen leren om het probleem op te kunnen lossen.

Over Marjanne Roodenburg-Kindercoach

Sinds 3 jaar ben ik werkzaam als kindercoach. Ik ben hiermee gestart in het basisonderwijs, waar ik 15 jaar als leerkracht heb gewerkt. Als juf maakte ik vele kinderen mee. Ieder kind had zijn eigen verhaal.

Ik voelde me sterk verbonden met hen, waar het verhaal scherpe kantjes had en het kind vastliep in zijn ontwikkeling. Soms stagneerde het leren, soms het sociaal-emotionele deel van het kind. Vaak ook beide.

Als kindercoach ga ik, samen met het kind, op zoek naar antwoorden en oplossingen om die scherpe kantjes zachter te maken.

Ouders zijn in dit proces minstens zo belangrijk. Hen begeleid ik in hun vragen en zorgen over hun kind.

Het is prachtig om te zien dat kinderen én ouders opgelucht en vol vertrouwen weer zelf verder kunnen na een coachtraject!

 

 

 

 


Marjanne Roodenburg-Kindercoach

Marjanne Roodenburg

Oude Spoordijk 8
1432 AB Aalsmeer

Lid van beroepsvereniging

kindercoach