Tides massage

Tides Massage
Aalsmeer

Massage is voor iedereen; jong en oud, man en vrouw. Massage is ontspannend voor lichaam en geest. Dus goed als je pijnlijke en gespannen spieren hebt, klachten die met spanning te maken hebben of het gewoon druk is in je leven.

Massage wordt al eeuwen gebruikt om te ontspannen. Maar je hebt er ook echt baat bij. Spieren, huid en bloedsomloop worden gestimuleerd. Je wordt uitgenodigd om je bewust te worden hoe het met jou gaat. Zijn er klachten? Een klacht kan een signaalfunctie hebben. Door massage en dus door aanraking komt er ruimte voor bewustwording. Holistisch wil zeggen 'heel'. Er is aandacht voor het geheel en niet alleen voor een klacht of een stukje van je lichaam. We zien dat alles met elkaar in verbinding staat en ook elkaar beinvloedt. Lichaam en geest onlosmakelijk verbonden. Er is zonder oordeel, aandacht voor de hele mens!

Hotstone is massage met warme basalt stenen. Basalt is een ijzerhoudend, vulkanisch gesteente. De stenen houden hierdoor de warmte goed vast. Eb en vloed maakten de stenen glad, rond en wat plat. Ik masseer met de stenen en leg ze op delen van het lichaam. Dit geeft een aangename warmte en een diepe ontspanning. Hierdoor doen de stenen en mijn handen gelijktijdig hun werk.

Cupping is een prettige behandeling om te ontvangen omdat er geen grote kracht naar binnen toe gegeven wordt, maar het weefsel rustig opgetild wordt. Effectief op pijnklachten, stijfheid, vermoeidheid en verklevingen. Na een behandeling voel je je ontspannen, soepel en energiek.

 

Over Tides Massage

Tides Massage gaat over beweging. Beweging net als de getijden van de zee. Zo is ook het leven, altijd in beweging, soms rustig en dan weer met hoge woeste golven. In de beweging van het leven is het fijn om even stil te staan en je te realiseren hoe het met jou is.

Als holistisch massage therapeut geef ik therapeutische massages. Door aanraking kun je mensen dichter bij zichzelf laten komen. In de hectiek van het leven is het soms lastig om te voelen hoe het met je is. De ontspanning die een massage je geeft kan je veel vertellen daarover.

In massages werk ik hoofdzakelijk met mijn handen. Ook werk ik graag met hotstone en met flexibele cupping om op een andere manier weefsels en spieren uit te nodigen te ontspannen. Dit alles natuurlijk in overleg.

Ik nodig je uit om eens te voelen hoe het met je is!


Tides Massage

Marianne de Vries

Oosteinderweg 287f
1432 AW Aalsmeer

Tides massage