Met voeding die bij jóu past je gezondheid verbeteren.

Vortho
Aalsmeer

Hoe weet je of datgene wat je eet goed is voor jou? En waarom je de klachten hebt die je hebt? Ik kijk, samen met jou, naar je voedingspatroon en leefstijl en probeer er zo achter te komen wat je kunt doen om je gezondheid te verbeteren.

Als orthomoleculair therapeut begeleid ik mensen met gezondheidsklachten (en vaak ook overgewicht) naar een gezondere leefstijl waarbij de gezondheidsklachten verminderen of zelfs weg kunnen gaan. Dit doe ik aan de hand van uitgebreide vragenlijsten en laboratoriumonderzoek (zoals bloed, ontlasting, speeksel). Veel mensen hebben een ongezond eetpatroon waardoor ze hun gezondheid (onbewust) schade berokkenen. Het is tegenwoordig bijna een uitzondering als je boven de 50 nog "medicijn-vrij" bent. Het is mijn missie om mensen tot op hoge leeftijd gezond te laten zijn. Dat is een thema wat alleen maar van groter belang zal worden de komende tijd. Zelf je boodschappen kunnen doen en nog actief zijn in de maatschappij en niet al te jong vereenzamen omdat je gezondheid het niet toelaat. Ik doe mijn werk met ontzettend veel plezier en heb al vele wonderen in mijn praktijk zien gebeuren. Ik leg mensen uit wat voeding voor ze doet en welke invloed de meeste voeding uit de supermarkt op je lichaam heeft. MBOG is de beroepsgroep waar ik bij aangesloten ben, dus als je een aanvullende verzekering met alternatieve geneeswijzen hebt kan je je factuur indienen bij je verzekeraar.

Over Vortho

Al mijn hele leven heb ik interesse in voeding en gezondheid gehad. Na jarenlang als directiesecretaresse gewerkt te hebben (met veel plezier) ben ik vier jaar geleden een andere weg ingeslagen. Na het volgen van een persoonlijk voedingsplan (Metabolic Balance), gebaseerd op mijn bloedwaardes wist ik: dit ga ik doen, begeleider worden van Metabolic Balance. Iedereen gun ik een persoonlijk gemaakt plan zodat je je gezondheid kunt verbeteren en je energieker kunt voelen. Inmiddels ben ik druk aan de studie om mijn kennis nog verder te vergroten zodat ik ook mensen met ingewikkeldere problemen kan helpen. Want er is niets mooiers dan mensen gezonder en gelukkiger te zien worden.


Vortho

Marjon Middelkoop-Huiskens

Hornweg 7
1432 GD Aalsmeer

Lid van beroepsvereniging

Met voeding die bij jóu past je gezondheid verbeteren.