Slow Sports Trainer

Slow Sports Ouderkerk aan de Amstel
Ouderkerk aan de Amstel

Healtydiva, met juiste balans in je voeding je lichamelijke gezondheid optimaliseren. Hydratatie, voeding, bewegen en rust zijn de pijlers waar ik mee werk.

Voeding is niets anders dan informatie voor je cellen en genen. Na iedere maaltijd past jou lichaam zich aan op basis van de voeding die het krijgt aangeboden. Voeding kan afbreken of opbouwen, maar ook ondersteunen ofirriteren.

Wil je de juiste balans in je voeding, je lichamelijke gezondheid optimaliseren? Ik help je graag om een gezond leven mogelijk te maken!

Over Slow Sports Ouderkerk aan de Amstel

Ik ben Kris Reddering, Healtydiva en Slowsports Trainer. 55 jaar en moeder van 2 volwassen (nog thuiswondende) zonen. Na jaren van interesse in voeding en gezondheid ben ik de opleiding gewichtsconsulente en later Orthomoleculeire Therapeut en suppletie gaan doen. Tijdens deze opleidingen werd ik steeds enthousiaster over het effect van voeding op het lichaam. Met deze kennis heb ik mijn eigen voedingspatroon veranderd wat als snel een positief effect had op mijn gezondheid en welzijn.

Ik voelde erg de behoefte dit met anderen te delen, hierbij heb ik ook de juiste vorm van bewegen gevonden in Slowsports, een fijne en laagdrempelige manier van bewegen voor jong en oud.

Een mooie aanvulling in mijn praktijk, vaak komen de eerste problemen qua voeding en leefstijl ter sprake tijdens een wandeling of omgekeerd, bij een gezonde leefstijl zoekt mijn klant vaak een bewegingsvorm die goed past. (en dat liefs niet in de sportschool)

"Het is mijn missie om jou te helpen je zo fit mogelijk te voelen"


Healtydiva

Kris Reddering

Overweg 194
1191RG Ouderkerk aan de Amstel

Slow Sports Trainer