Angela Eijsvogels / Aalsmeer

Roos Voetreflex
Aalsmeer

In mijn praktijk verwelkom ik je voor een Voetreflexbehandeling en of een Voedingsadvies.

Een goede behandeling van 45 minuten stimuleert de bloedcirculatie in je hele lichaam en draagt bij aan de afvoer van gifstoffen, vooral uit je lever (die veel ervan opslaat).

Voetreflexologie

Voetreflex kun je zien als een 'full body massage' maar dan via de voeten.

Elk deel van je lichaam is terug te vinden op een reflexzone op de voeten.

Behandeling

Als je last hebt van klachten, fysiek, mentaal of emotioneel dan kan voetreflex je daarbij helpen. Het geeft diepe ontspanning en het geeft lichaam en geest een oppepper. Klachten zullen hierdoor verminderen of wegblijven.

Tijdens de behandeling behandel ik beide voeten helemaal. Ook worden de onderbenen en knieen meegenomen. Dit alles gebeurt met duim en wijsvinger. Tussendoor gebruik ik ook massage-technieken.  

Zwanger

Voetreflex geeft ontspanning voor moeder en kind tijdens de zwangerschap en verlicht zwangerschapsklachten.

Fertiliteit

Tijdens de behandeling wordt gewerkt op ontspanning (stress voorkomt een zwangerschap) en er wordt extra gewerkt op de gebieden die in verbinding staan met de hormoonhuishouding en de geslachtsorganen.

Baby's 

Baby's hebben baat bij een voetreflexbehandeling voor typische babykwaaltjes als slecht slapen, een verkouden neus, astmatische klachten, obstipatie, darmklachten, oog- en oor klachten. Daarnaast zorgt het voor een moment van rust.

Als je wilt kun je zelf thuis aan de slag met baby voetreflex met een aantal eenvoudige grepen. 

Voeding

Mbv voeding heb ik zelf veel gezondheidsklachten weten te verhelpen. Ik help je graag op weg met het implementeren van een gezond voedingspatroon. Ik maak hierbij gebruik van de informatie van Medical Medium.

Over Roos Voetreflex

Na verschillende jaren in de financiele richting werkzaam geweest te zijn verlangde ik naar ander werk. Dit werk voelde nl niet als mijn roeping. 

De oosterse geneeswijze stond altijd al op mijn lijstje. Al zoekende kwam ik uit bij een 3 jarige opleiding voor Voetreflexologie en daarna nog een 1,5 jarige opleiding aan een andere school voor Voetreflexolgie. 

Deze opleidingen hebben me veel geleerd over het menselijke lichaam zowel vanuit de oosterse als de westerse zienswijze omdat ik daar ook de HBO Medische basisvakken heb gevolgd.

Ook heb ik me verdiept in zwangerschaps-. baby- en fertiliteitsreflexologie.

Na een aantal jaar kwam voeding op mijn pad toen ik de boeken van Anthony William, Medical Medium tegen kwam.

Met behulp van zijn informatie weet ik nu (en vele miljoenen mensen wereldwijd met mij) hoe ik mijn gezondheid kan verbeteren en in stand kan houden. Veel van mijn vage gezondheidsklachten heb ik hierdoor weten te verhelpen.

 

 


Angela Eijsvogels

Angela Eijsvogels

Vlinderweg 25
1432 MZ Aalsmeer

Lid van beroepsvereniging

Angela Eijsvogels / Aalsmeer