Karuna Tantra Tempel

Karuna Tantra Tempel
Amstelveen

Transformatief lichaamswerk volgens de Temple Arts traditie. Uit het hoofd en in het lichaam en ontdekken wat het ons te vertellen heeft. Wij werken met Shakti energie en yoga ademhaling.

Wij bieden transformerend lichaamswerk aan volgens de tantrische bhoeddistische traditie. Wij geven:

- individuele tantra massage sessies
- individuele tantra sessies voor heling van o.a. depressie, blokkades en terugkerende negativiteit
- tantra massage sessie voor stellen
- tantra workshop voor stellen

Wij staan tijdens onze sessies altijd in verbinding met de drie chakra's van energie, hart en bewustzijn en staan voor professionele tantra massage door gecertificeerde masseurs. De sessies bestaan uit een intake of introductie, massage en energetisch werk en meditatie. Naast de 'gewone tantra sessies', geven we ook sessies voor heling en 1-daagse workshops voor stellen.

Telefonisch zijn we vaak niet of slecht bereikbaar, dus spreek een bericht in, stuur een sms of schrijf ons via de website.

Namasté,

Dirk en Natalia
 

Over Karuna Tantra Tempel

Natalia en Dirk vormen het team van Karuna Tantra Tempel. Beide zijn we uitermate gepassioneerd met helen en transformeren van schaduwkanten en weggedrukte delen van ons zijn. Samen bijna tien jaar ervaring in Tantra, en geschoold door het volgen van een veelvoud aan workshops en cursussen werken we nu twee jaar samen in Amsterdam en Amstelveen. 


Karuna Tantra Tempel

Dirk Karma Dorje en Natalia Yedrol Khandro


Amstelveen

Karuna Tantra Tempel