Holistisch Creatief Coach en Medium | Amstelveen

Op verschillende manieren kan ik je ondersteunen om weer in balans te komen en inzicht te krijgen in hoe je zelf voor balans kan zorgen.

Door middel van helend tekenen en eventuele andere hulpmiddelen kan ik je helpen om de verbinding met jezelf weer te voelen. Zo kan je weer jezelf zijn, bewust worden en je heel voelen.

Bij rouw en verdriet verwerking gaan we het vastzittende verdriet de aandacht geven die het nodig heeft. In een creatieve sessie krijg je de kans om je pijn en verdriet te uiten. Vervolgens veranderen we de energie en ontstaat een nieuwe creatie. Je gaat je situatie milder en op een andere manier zien.

Misschien heb jij een repeterende droom. Een droom die kan duiden op een vastzittend probleem, dat gezien wil worden. We bespreken de symboliek van de droom, zodat deze begrepen kan worden.  ​​

Met de inzichtkaarten, die door mijzelf zijn ontwikkeld, geef ik je de gelegenheid om inzicht te krijgen in je eigen situatie of je prangende vragen. De kaarten laten je zien wat je nodig hebt.

Door middel van holistisch tekenen en voelen krijg je meer zelfrespect en inzicht in wie je zelf bent. Je komt in je kracht en stelt beter je grenzen.

Over Anne Koekoek | Amstelveen

Van jongs af aan ben ik door levenslessen gevormd. Als 13-jarige werd ik me bewust dat mijn talent bij het tekenen lag. Door het tekenen ontdekte ik dat er heel veel info komt door middel van kleuren, symbolen en weten. Ik kan lezen wat er speelt, zelfs al zijn het krasjes, streepjes, rondjes of punten. Je antwoord komt er uit, evenals de te volgen strategie om tot een gewenste aanpak te komen. Het is voor mij een cadeau om hiermee te mogen werken en ondersteunen, zodat er weer een beweging en omkering in een lastige of onduidelijke situatie kan komen.


Foto 1 Anne Koekoek Foto 2 Anne Koekoek Foto 3 Anne Koekoek Foto 4 Anne Koekoek Foto 5 Anne Koekoek Foto 6 Anne Koekoek Foto 7 Anne Koekoek Foto 8 Anne Koekoek Klik om te vergroten

Anne Koekoek


Professionals in de categorie Creativiteit

Acupunctuur Astrologie Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Healing en reading Horeca & Catering Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Professional organizer Reiki en magnetiseren Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Vasten en reinigen Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Zelfrealisatie
Bewust Amstelland
Bewust Amstelland

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!