Babymassage en Baby Yoga | Waverveen

Sweet Wellness is een erkende praktijk voor Babymassage en Baby Yoga en biedt verschillende individuele- en groepscursussen voor ouders, workshops en tevens trainingen voor pedagogische medewerkers en verpleegkundigen. Babymassage én Baby Yoga hebben positief invloed op een goede lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van de baby. De massage en de yoga oefeningen stimuleren namelijk de spierontwikkeling, het immuunsysteem en de bloedsomloop, maar zorgt ook voor verbetering van de ademhaling en een goede ontwikkeling van de zintuigen. 
Tevens kunnen Babymassage en Baby Yoga erg nuttig zijn voor baby's met darmkrampjes, baby's die zich overstrekken, onrustig zijn, moeite hebben met slapen of veel huilen.
De massage heeft niet alleen positief invloed op de baby, maar ook op de ouder(s). Door je baby te masseren, leer je je kindje beter kennen waardoor je beter kunt inspelen op de wensen en behoefte van de baby. Dit komt de hechting ook ten goede. Bovendien wordt door het bewegen en ontspannen de emotionele band met de baby versterkt.
En wat zal het voor de ouder heerlijk zijn om in het dagelijkse drukke leven even van de vierde naar de eerste versnelling te kunnen gaan.

Over Marike den Braber | Waverveen


Foto 1 Marike den Braber Klik om te vergroten

Sweet Wellness Babymassage en Baby Yoga
Marike den Braber


Professionals in de categorie Massage

Acupunctuur Administratieve dienstverlening Astrologie Bouwen en Wonen Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Vasten en reinigen Voetzorg & Voetreflexologie Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Wellness Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amstelland

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amstelland