Nhowmediation Conflictcoach, Mediator, Trainer

Nhowmediation
Vinkeveen

Help! ik heb een conflict of heeft het conflict mij? Conflictcoaching Iets voor jou? Hoe je omgaat met conflicten bepaalt de mate van vertrouwen, respect en verbondenheid die je hebt met de ander.

Help! Ik heb een conflict of heeft het conflict mij.

Hoe je omgaat met conflicten bepaalt de mate van vertrouwen, respect en verbondenheid die je hebt met je familie, vrienden, collega’s. Conflicten komen vaak op cruciale momenten, wanneer de inzet hoog is, de emoties sterk oplopen en meningen verschillen. Dus hoe moet je handelen tijdens deze belangrijke gesprekken? “Conflict coaching” is een gestructureerd en doelgericht proces, waarbij ik je op interactieve wijze aanzet geef tot effectief gedrag door; bewustwording en persoonlijke groei, het vergroten van zelfvertrouwenen het exploreren, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden.

Conflictcoaching iets voor jou?

Zit je in een conflict situatie en voel je je (nog) niet weerbaar genoeg om het gesprek met die ander aan te gaan.

Overkomt het je vaak dat er onenigheid is met een ander en wil je weten waar dat bij jou vandaan komt.

Zeggen mensen tegen je dat je niet goed overkomt en wil je daar graag aan werken.

We gaan samen op zoek wat het conflict voor jou betekent en waar het je echt om gaat.

Wie zit er eigenlijk ‘aan de andere kant’ van het conflict, wat doet hij/zij met je? Welke acties/ woorden werken escalerend, en welke acties/ woorden bevorderen juist de communicatie. Hoe wil je over komen en hoe kom je daadwerkelijk over?

Vragen of meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

Over Nhowmediation

Ik ben Natasja Huisman. Ik ben Mediator, Conflictcoach, Trainer en Ondernemer.

Dagelijks daag ik mezelf en anderen uit om buiten de kaders te denken en te stappen. Grenzen te verleggen. Ik doe dat met veel enthousiasme en doortastendheid. Hierdoor dring ik snel door tot de kern. Ik help mensen hun eigen talenten te ontdekken en daardoor te helpen hun persoonlijke- en werkleven te ontwikkelen Mijn werkwijze kenmerkt zich als energiek, enthousiast, klantgericht, professioneel, resultaatgericht, overtuigend en betrokken.


Nhowmediation

Natasja Huisman

Vinkenkade 1 L
3645 AN Vinkeveen

Lid van beroepsvereniging

Nhowmediation Conflictcoach, Mediator, Trainer