Eerste OndernemersCafé van Bewust Amstelland was een succes!

1ste OndernemersCafé Bewust Amstelland was succes!

Bewust Netwerk is een landelijk concept dat wil inspireren tot bewust, duurzaam, gezond en prettig (samen)leven door een overzichtelijk lokaal aanbod te bundelen van professionals die werkzaam zijn in genoemde werkvelden. Bewust Netwerk is reeds in meerdere gemeentes en regio’s actief.

En nu heeft Amstelveen en omstreken zijn eigen Bewust Amstelland.
Anne Marie van Leent (bekend als mede-initiator van de Open Coffee) heeft het initiatief genomen om dit binnen onze regio uit te rollen.
Neem een kijkje op de mooie overzichtelijke website van Bewust Amstelland en zie welke lokale professionals zich al hebben aangesloten bij dit steeds verder groeiende netwerk. Tevens vind je er een agenda met een divers aanbod aan trainingen, workshops, presentaties, lezingen en informatiebijeenkomsten.

Naast de website biedt Bewust Amstelland ondernemers een platform om elkaar te inspireren door middel van netwerken, delen van kennis, aangaan van samenwerkingsverbanden etc.
Afgelopen vrijdag was het eerste OndernemersCafé van Bewust Amstelland een feit.
Met 20 bewuste ondernemers die met elkaar o.a. in gesprek gingen over wat bewust ondernemen voor hen betekent. De sfeer was heel geanimeerd en positief.
Tino van Heusden, coördinator van Bewust Haarlem, was aanwezig en vertelde enthousiast over wat er in Haarlem in 3 jaar tijd van de grond is gekomen. Een groot netwerk van 330 ondernemers, 4000 abonnees op de nieuwsbrief, vele activiteiten en sinds kort een papieren aktiviteitenkalender met het aanbod van de lokale professionals.
Wat ik mooi vond om te merken was, dat de pijlers bewustwording, duurzaamheid, gezondheid en welzijn meteen al tot verbinding leidden. En dat was duidelijk te merken tijdens de bijeenkomst. De reacties na afloop waren dan ook buitengewoon positief. Alle aanwezigen kijken al uit naar het volgende OndernemersCafé.

Ben jij zelf een professional werkzaam op het vlak van persoonlijke groei en ontwikkeling, gezondheid, duurzaamheid of welzijn en zoek je aansluiting bij een lokaal netwerk kijk dan rond op de website bij het gedeelte voor professionals. En kijk ook eens op de Facebook pagina van Bewust Amstelland.

 

Dit is een bijdrage van Anja de Die, ambassadeur van Bewust Amstelland.

Anja de Die

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...