Office support & secretariële ondersteuning | Amstelveen

Op mijn website stel ik mij graag aan je voor. Op de pagina Office Support beschrijf ik wat ik voor je kan betekenen op secretarieel gebied. Ik ben tijdelijk inzetbaar wanneer je vaste secretaresse, office manager of receptioniste absent is in geval van ziekte, vakantie of een zwangerschapverlof. Er zijn tal van taken die ik voor je kan verzorgen: Denk bijvoorbeeld aan: 1) Social media pagina's bijhouden. Wanneer jij het onderwerp aangeeft, kan ik daar ook de teksten voor schrijven. 2) Boeken van hotels/lunch of diner. 3) Organiseren van een borrel/lunch of meet & greet. 4) Notuleren. 5) Alles is bespreekbaar.

Over Carla Baas | Amstelveen

Enthousiast, gedreven én altijd op zoek naar nieuwe smaken. Ontdekken en creëren staat voor wie ik ben. Ik heb een passie voor alles wat met eten en drinken te maken heeft. Het stroomt door mijn bloed, het zit in mijn DNA. Inspiratie voor het bedenken en schrijven van recepten biedt zich als vanzelf aan als ik iets specifieks ruik, in een museum ben, in kaplaarzen op een akker loop, muziek hoor, of een waanzinnig lekkere wijn drink. Ik gebruik mijn zintuigen en kook bijna altijd met muziek, passend bij de sfeer van het gerecht.


Professionals in de categorie Administratieve dienstverlening

Acupunctuur Administratieve dienstverlening Astrologie Body Stress Release Bouwen en Wonen Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Vasten en reinigen Voetreflexologie & Voetzorg Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Wellness Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amstelland