J Homan Verlichtingstechniek | Uithoorn

Als electromonteur en light designer ontwerp ik lampen. Ook restaureer ik bestaande lampen. Voor aankoop en montage van lampen kunt u bij mij terecht. Op een creatieve wijze en met een praktische instelling realiseer ik graag de duurzame ledverlichting die bij u en in uw woning, bedrijf of buitenruimte past. 

Over Jeremy Homan | Uithoorn

Mijn naam is Jeremy Homan

Met een opa en vader als electromonteur kon de appel niet ver van de boom vallen. Vroeger was hij al aan het knutselen met lampjes en elektriciteit. Licht is emotie en een uitdaging om dat weer te geven. Na vele jaren al werkzaam te zijn geweest in het electra-vak besloten de opleiding Lichtdiploma te gaan volgen bij Lighting Design Academy. Ik heb een brede kennis op het gebied van verlichting ik ben sinds een jaar gestart met mijn eigen bedrijf J Homan Verlichtingstechniek en recentelijkLedsdream Lightdesign . Ik heb verlichtingstechniek afgelopen jaar gestudeerd en ben nu in staat om naast mijn elektro werkzaamheden ook zelf lichtplannen te maken voor bijvoorbeeld huis,tuin,bedrif,winkel. Tevens maak ik zelf lampen van gerecyclede materialen en verkoop deze ook . Tevens kan ik natuurlijk ook uw verlichting onderhouden en vervangen voor bijvoorbeeld Led aangezien ik duurzaamheid belangrijk vind.

 


Foto 1 Jeremy Homan Foto 2 Jeremy Homan Klik om te vergroten

J Homan Verlichtingstechniek
Jeremy Homan


Professionals in de categorie Bouwen en Wonen

Acupunctuur Astrologie Body Stress Release Bouwen en Wonen Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Healing en reading Horeca & Catering Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Professional organizer Reiki en magnetiseren Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Vasten en reinigen Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga Zelfrealisatie
Bewust Amstelland
Bewust Amstelland

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!