Thea Koeleman/ RP (Reiki Practitioner) | Mijdrecht

Reiki Practitoner Thea Koeleman

De essentie van Reiki is niet te verwoorden alleen te ervaren. In de westerse wereld zijn we gewend om veel te analyseren en te proberen te begrijpen. In de oosterse filosofie gaat het juist om het ervaren.

Reiki is een Japanse geneeswijze. Reiki werkt holistisch, dat wil zeggen dat het op alle niveaus werkt, op zowel lichamelijk, mentaal, als emotioneel niveau.

Reiki pakt de oorzaak aan van de klachten in plaats van alleen de symptomen te bestrijden. Reiki betekent "Universele Levensenergie" de kracht waar alles uit bestaat. Reiki is een onvoorwaardelijke kracht voor iedereen. Reiki verbetert de gezondheid en de levensvreugde.

Na het behalen van mijn 1e en 2e graad Reiki heb ik de opleiding Reiki Practioner gedaan bij Nederlof Centrum / Reiki- instituut in Amsterdam.

Een mooie aanvulling op hetgeen ik in mijn praktijk aanbied is de MIR-Methode. De naam "MIR" staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. De MIR-Methode is een Zelfhelingsmethode en is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar zelf wat aan willen doen.

 

Over Thea Koeleman | Mijdrecht

Ik ben opgeleid en beoefen Reiki volgens het Usui-Systeem van Natuurlijk Genezen. Als RP (Reiki Practitioner) ben ik aangesloten bij Beroepsvereniging Reiki Ryoho®. De titel RP® is een beschermde term in de Benelux. Als RP werk ik op professionele basis wat staat voor een erkende praktijk. Ook ben ik gecertificeerd MIR-Methode Coach.

Reiki Practitioner Thea Koeleman
Thea Koeleman

Bewust Amstelland

Acupunctuur Administratieve dienstverlening Astrologie Bouwen en Wonen Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Fysiotherapie Healing en reading Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Vasten en reinigen Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amstelland