"Houd me Vast" relatietraining | Diemen

Samen met twee collega's geef ik enkele keren per jaar de "Houd me Vast" training.

De 'Houd me Vast' training is er voor koppels met verbeterpunten in hun relatie, zonder therapie.
De training is gebaseerd op de 'Emotionally Focused Therapy' (EFT), ontwikkeld door Sue Johnson. 
 

Onderwerpen binnen de training zijn: 
• emoties in liefde en verbinding / hechting;
• (destructieve) patronen binnen relaties;
• opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger;
• bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken. 

De training vindt een aantal keer per jaar plaats.
De training bestaat uit een tweedaagse training. 
De kosten zijn 575 per koppel, inclusief het boek 'Houd me Vast". 

Over Sharon Blijd | Diemen

Hallo,

Ik ben Sharon Blijd, relatietherapeut en relatieondersteuner. Ik hoop jou/jullie te mogen bijstaan in jullie "relatiestorm".
Vanuit eigen ervaring en opgedane kennis weet ik dat het onderhouden van een relatie tijd en energie kost en dat het door alles wat op ons af komt soms niet lukt om de verbinding met elkaar te behouden.
Samen kunnen we kijken wat maakt dat jullie elkaar kwijt zijn geraakt, welke emoties liggen onder jullie verwijdering, maar vooral wat hebben jullie nodig om elkaar weer te (her)vinden en om wederom de verbinding met elkaar aan te gaan.
Als relatietherapeut werk ik volgens de Emotionally Focused Therapy (EFT). Ik bied relatietherapie per stel en bied ook zowel als stel of in groepsverband de "Houd me Vast" training aan wat ook gebaseerd is op de EFT methode.

Mocht de relatie zijn verbroken, maar weten jullie niet hoe jullie samen de nieuwe weg in willen slaan, dan kan ik jullie hier ook bij ondersteunen. Ook dan kunnen we samen kijken naar hoe jullie de scheiding kunnen verwerken zodat jullie verder kunnen.

 

 

Ibalansz
Sharon Blijd

Acupunctuur Administratieve dienstverlening Astrologie Bouwen en Wonen Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Fysiotherapie Healing en reading Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie in {{plaats}} Persoonlijke verzorging Professional organizer Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Vasten en reinigen Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amstelland