Thanda......omdat Liefde het antwoord is op elk verlies! | Aalsmeer

Rouw is de achterkant van liefde. Liefde is het antwoord op elk verlies!

Rouwverdriet is als een vingerafdruk, voor iedereen herkenbaar en toch zijn geen twee vingerafdrukken gelijk. Rouwverlies is echt, eerlijk en hartverscheurend. Het gemis van een dierbare raakt het hart aan alle kanten. Het is een hartkwestie! De weg naar genezing is een proces en loopt altijd via het hart. Thanda verliesverwerking biedt professionele nabijheid, bescherming, hulp en ondersteuning aan op weg naar gezond herstel. In een veilige omgeving krijg je ruimte om te praten over het verdriet en over de band met de overledene. Ik ben een luisterend oor voor de verhalen over de bijzondere wereld die je had met de gestorvenen. Betrokken, aandachtig en liefdevol help ik je door alle processen heen. Stapsgewijs begeleid ik je naar de heerlijke ervaring om het verlies van je dierbare zonder pijn maar met liefde te herdenken. En als je dagen op dit moment somber en koud zijn, weet dat de liefde je elk moment draagt, óók in de meest donkere tijd van jouw bestaan.

Omdat jouw rouwverlies uniek is, werkt Thanda niet met standaardlijstje. De hulp is jouw maatpak met de belangrijke waarde dat jij telkens met een lichtstraaltje huiswaarts keert. Thanda maakt hierin het verschil. Terug naar rust, vertrouwen, vreugde en liefde. Welkom, Debby

Over Debby Albers | Aalsmeer

Mijn naam is Debby Albers en ik ben trots om mijn medemens middels Thanda een hand aan te reiken om samen op weg te gaan naar een beter gevoel in zijn waardevolle leven. Mijn quote is 'Het is de liefde die in mij wenst dat het de ander goed gaat' en dat komt recht uit mijn hart. Kortom: jouw geluk is mijn geluk!

Ik ben moeder van drie prachtige, uitwonende kinderen. Net als elk ander leven heb ik ook de nodige klappen gehad. Echter, tijd, ruimte en stilte hebben mij geholpen om van de donkere diepe dalen op te klimmen naar de hoge glanzende toppen van het leven. Weliswaar heeft mij dat een oceaan aan tranen gekost, maar elke traan was het waard. Want nu dans ik van geluk! En dat geluk wens ik door te geven aan mijn medemens die worstelt met verlies.

Naast mijn praktijk voor verliesverwerking, ben ik voorzitter van Stichting Fedeli. De Stichting heeft als doel mensen te verbinden. Wij wensen dat elk mens zich vrij voelt om zichzelf te zijn en lief te hebben.

Tevens ben ik regio coördinatrice Randstad van Stichting de Jonge Weduwe.

Bevlogen, toegewijd, met al mijn kennis en liefde, ben ik er voor u want...Het is de Liefde die in mij wenst het het de ander goed gaat.

 

 

 


Foto 1 Debby Albers Foto 2 Debby Albers Klik om te vergroten

Thanda
Debby Albers


Professionals in de categorie Stervens- en uitvaartbegeleiding

Acupunctuur Astrologie Body Stress Release Bouwen en Wonen Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Vasten en reinigen Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amstelland